Bedriftene copyright
Søk:
Nyheter Om Basal Produkter Bruksområder Teknisk informasjon Kontakt       Medlemssider
Basal Himmelbrøleren
Basal Pipelifter
Hovedleverandører
Produktbibliotek
Hovedleverandører

Basals sortiment innholder også supplerende produkter som gategods, pakninger for kumgjennomføring og kumstiger for å nevne noen. Ved å kjøpe komplette produkter sparer du både tid og penger; en komplett kum levert på grøftekanten klar til å settes på plass letter også arbeidet betraktelig. I tillegg er produktene spesialtilpasset til hverandre noe som gir deg trygghet for at anlegget som helhet blir en velfungerende enhet.

Basal har et stort nett av leverandører og samarbeidspartnere du som kunde kan dra nytte av. Sortimentet av supplerende produkter er selvfølgelig også testet og godkjent etter gjeldende regler og normer og betongprodukt og supplerende produkt er i tillegg spesialtilpasset hverandre for å gi de mest funksjonelle løsningene. Basal samarbeider kontinuerlig med de beste leverandørene for å utvikle løsninger for det norske markedet hvor anlegget som helhet er satt i høysetet.

Skulle du ha behov for supplerende produkter ut over standardsortimentet ta kontakt med din lokale Basal medlemsbedrift for løsninger og tilbud.


Basal AS - Lille Grensen 3 - 0159 Oslo - telefax 22411300 - basal@basal.no