Personvernerklæring for Basal AS

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Basal AS (org nr 983 266 460) samler inn og bruker personopplysninger. Basal AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Formål og grunnlag for behandling av personopplysninger
Basal AS innhenter og behandler personopplysninger for administrasjon og forbedring av nettsidene og tjenestene. Det er frivillig for deg å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester.

Hvilke personopplysninger behandles?
Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

 

Hvor hentes opplysningene fra?
Ved henvendelser på e-post, ønske om tilsending av materiell eller påmelding til å motta nyhetsbrev vil Basal AS lagre relevant informasjon for å kunne yte ønsket tjeneste.  

Vårt kunderegister inneholder navn og kontaktinformasjon (telefonnummer, e-postadresse og arbeidsplass). Kontaktinformasjonen i kunderegisteret brukes til å fullføre avtaler, teknisk rådgivning og for å informere om våre produkter og aktuelle nyheter. 

 

Du kan når som helst be om at vi skal slette dine personopplysninger ved å ta kontakt med behandlingsansvarlig i Basal AS.

 

Webanalyse og cookies
Vår nettside benytter cookies (informasjonskapsler), som vi hovedsakelig bruker for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Informasjonskapsler (cookies) er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag.

Vi bruker vanlige Internett-teknologier, blant annet Google Analytics for å samle informasjon om brukermønster på www.basal.no.

Informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om bruksmønsteret, blant annet informasjon om hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, hvilke søkeord brukeren har benyttet til å finne frem til siden, hvordan besøkende bruker nettstedet, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet og videreutvikle informasjonstilbudet på nettsiden.

Slå av informasjonskapsler/cookies
De mest brukte nettleserne (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.) er satt opp til å akseptere cookies automatisk. Dersom du ikke ønsker at cookies lagres, vil de fleste nettlesere tilby muligheten til å blokkere cookies i menyen under «innstillinger». Vi gjør oppmerksom på at våre nettsider ikke vil fungere optimalt dersom man ikke aksepterer bruk av cookies.

Utleveres opplysningen til tredjeparter?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Basal AS bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Basal AS.

Hvordan sikrer vi opplysningene?
Basal AS vil alltid sørge for forsvarlig og lovlig behandling av personopplysninger, og kun benytte slik informasjon til uttrykkelig angitte og legitime formål, i samsvar med relevant lovgivning. Vi vil sørge for forsvarlig informasjonssikkerhet knyttet til konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet. Personopplysninger vil ikke lagres lengre enn det som er nødvendig for å gjennomføre formålet med behandlingen.

Vi vil påse at våre medarbeidere og våre databehandlere, som har tilgang til opplysninger om deg, behandler dine personopplysninger i samsvar med denne erklæringen og med våre forpliktelser etter personvernlovgivningen.

Dine rettigheter
Du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi lagrer om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger. I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du ønsker å utøve disse rettighetene, ber vi om at du tar kontakt med Basal AS som behandlingsansvarlig.

Datatilsynet skal kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon Basal AS.
Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på basal@basal.no, eller sende brev til Basal AS, Lille grensen 3, 0159 Oslo.

 

 

 

 

For å legge til BASAL
på din hjem skjerm:

klikk del-ikonet (nederst på skjermen)

og "Legg til på Hjem-skjerm".


Legg til BASAL Leggeanvisning: gå til siden og følg samme prosedyre.